educaţie prin joc, artă, meşteşug şi natură

LIRE pentatonice

Lira pentatonica este un instrument cu un sunet cald si linistitor. fbdsc_7180Pe cat de usor este de deprins tehnica de cantat, pe atat de mari sunt beneficiile muzicii create cu acest instrument!

Asupra copiilor are un puternic efect de calmare, astfel ca este foarte apreciata de catre parinti si persoanele care lucreaza cu copii. Inainte de somn, in timpul povestii, etc. lira poate creea atmosfera potrivita.

Incepand cu varsta de doi – trei ani, copiii pot invata sa cante la lira. Datorita acordajului pentatonic, oricum s-ar inlantui sunetele, rezultatul va fi ceva armonios. De aceea chiar si cei care canta pentru prima data se pot bucura de sunetele lirei, experimentand, improvizand. Pe masura ce se aprofundeaza studiul lirei, cantecele si jocurile / exercitiile muzicale pot creste in complexitate.

Lirele pe care vi le oferim sunt din lemn masiv, sculptate manual.

In prezent sunt disponibile doua modele, ambele pentatonice:

  • lira cu 10 coarde (re’, mi’, sol’, la’, si’, re”, mi”, sol”, la”, si”)
  • lira cu 7 coarde (re’, mi’, sol’, la’, si’, re”, mi”)

Pachetul include, pe langa instrumentul propriu-zis, o cheie de acordat, o husa si o schema cu acordajul lirei. Se realizeaza doar la comanda iar termenul de livrare depinde de numarul de comenzi din perioada respectiva.

Pentru alte informatii si comenzi va invitam sa ne contactati prin e-mail: waldorfneaos@gmail.com sau telefon: 0742218651.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

fbdsc_5769

 

Reclame

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: